BİRLEŞMELER, DEVRALMALAR VE BÖLÜNME

Devralma İşlemleri

Birleşme, bölünme, kısmi bölünme ve açık arttırma yoluyla satış dahil çeşitli hukuki işlemler için müvekkillerimize danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Birleşme ve devralma işlemlerinde diğer tüm hizmetlerimizde olduğu gibi müvekkillerimizin ihtiyaçlarını doğru değerlendirerek bu doğrultuda çözüm sunmaktayız. 

Avukatlarımız medya, turizm, enerji, tekstil, çimento, hazır beton, diğer yapı malzemeleri, enerji, madencilik, özel yatırım fonları, bankacılık gibi pek çok değişik sektörde birleşme ve devralma işlemleri ile ilgili olarak geniş tecrübe sahibidir.

Özelleştirmeler ve Kamu İhaleleri

Özelleştirme işlemlerinin yanı sıra müvekkillerimize TMSF ile bağlantılı işlemlerinde danışmanlık hizmeti verdik ve halen yatırımcılara kamu ihaleleri konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyiz. 

Doğrudan Yabancı Yatırım

Türkiye’de yatırım yapmak isteyen yabancı şirketlere Türkiye'deki yatırımlarının her safhasında hukuki destek vermekteyiz. Bunun yanı sıra ilgili sektöre ilişkin genel bilgi, yatırım imkanları ve mevcut sektördeki şirketler hakkında bilgi sağlamaktayız.

 

Yol Tarifi